"Пізнайко" з любов'ю до дітей


Із любов'ю до дітей
Веселун і пострибайко,
Наш улюблений Пізнайко.
У нас сьогодні свято! Подарував нам його дитячий журнал "Пізнайко" - володар титулу "Найкраще періодичне друковане видання для дітей". Цікавий та незвичайний гість нашого свята - веселий і дотепний борсучок Пізнайко, який відразу став улюбленцем дітвори. Разом з ним дітки мандрували вулицями нашого бібліомістечка, де на них чекали цікаві сюрпризи та розваги.
А ще наші юні редактори створили свій перший номер "Пізнайка"! Діти показали себе талановитими редакторами, художниками, літераторами. Завдяки дитячим фантазіям, на сторінках журналу з'явилися яскраві малюнки, дотепні оповідання та вірші. Наприкінці свята усі присутні танцювали під веселий гімн Пізнайка.

А також наш борсучок дуже любить дарувати подарунки. Тому усі дітки отримали цікаві призи: журнали "Пізнайко", кольорові закладки, брелки, запрошення до редакції та 20 % знижку на річну передплату журналу та стали справжніми друзями Пізнайка.

Також багато подаркнків малеча отримала від наших спонсорів: дитячого розважального центру "Дитяча планета", ТРЦ "Мегамолл", ТМ "Ласунка" та солодощі від ТМ "Рошен". Разом з Пізнайком веселий настрій діткам створили Харківська Валентина - у ролі ведучої та я - у ролі Пізнайка.

На вулиці "Загадковій"

На вулиці "Розважальній"








На вулиці "Літературній"



На вулиці "Редакційній"






Подарунки від Пізнайка та наших спонсорів






Коментарі