Подаруй посмішку

Яких тільки свят не придумало людство? Одне з них - Всесвітній день посмішки, яке відзначають у першу п'ятницю  жовтня. Ідея цього свята належить американському художнику Харві Беллу, який жив у минулому столітті. Не маючи особливого таланту до живопису, можливо він так і не прославився б  ніколи... Але тут втрутився випадок. Одна з страхових компаній замовила йому  створити певний символ, знак,  який став би візитівкою компанії. І саме у 1963 році завдяки Харві Беллу на світ з'явився знаменитий смайлик, який і прославив художника. Роботу художника оцінили в 50$.  Популярність значка з усміхненим виразом просто зашкалювала! Даний символ став з'являтися скрізь: на конвертах, листівках, на одязі.


У 1999 році почали відзначати у світі Всесвітній день посмішки World Smile Day. Особливих зусиль не потрібно в цей день прикладати: просто посміхнутися, і подарувати гарний настрій незнайомцям, рідним, близьким, друзям...

Звичайно, у житті багато невирішених проблем, стресових ситуацій, коли зовсім не до жартів та усмішок. Але позитивний настрій у житті допомагає справитися з проблемами. Згадайте ситуації, коли просто зворушливо усміхаєтеся, коли бачите маленьку дитину, котика, песика... Ці емоції приходять до вас миттєво. Тому побільше позитиву у ваше життя, усмішок, приємних ситуацій!

Допис Лариси Надольної  ❤🕯

Коментарі