Письменники - дітям


Сьогодні о 12-й годині в бібліотеці пройшла зустріч з найулюбленішими серед дітей письменниками - Сашком Дерманським, Мариною Павленко та Олександром Есауловим. Наші гості - відомі автори, лауреати і переможці літературних конкурсів "Великий їжак", "Дитячий портал", "Золотий лелека", "Коронація слова". Вони представили аудиторії - дітям та їх батькам - свої твори.
Марина Павленко представила нове видання з авторської романтично-детективної серії "Русалонька із 7-В". Четверта книжка циклу "Русалонька із 7-В в тенетах лабіринту" щойно надійшла до книгарень. Сашко Дерманський привіз цьогорічні перевидання шести своїх найпопулярніших книжок. Діти мали змогу дізнатися про те, як мандрувати у бабусиній шафі, як літати на лелеці; як здолати ненажерливих жахливих пацюків, врятувати Чугайстра і зберегти таємницю Смарагдової Книги.

Олександр Есаулов презентував "Чорних археологів" - новинку з популярної серії «Дитячий детектив». Як учасник ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, пан Олександр поділився з присутніми спогадами та презентував власні книги з «чорнобильської» тематики. Зустріч відбулась завдяки Вінницькому видавництву "Теза" (директор - Володимир Брискін). Наприкінці зустрічі письменники дарували бібліотеці книги і роздавали автографи дітям.













Коментарі