Диво-дитина


Справжня "диво-дитина" Гайдаш Анастасія чи не щодня відвідує нашу бібліотеку. У нас проходить персональна творча виставка цієї талановитої дитини, учениці 1-Б класу школи-гімназії № 23. Настя є призером міжнародних конкурсів малюнків та дипломантом конкурсів вокальної майстерності. Настя - активна учасниця гуртка "Друзі бібліотеки", де діти опановують техніку оригамі, квілінг, торцування, модульне конструювання, об'ємну паперопластику та витинанки. 

Робота "Листівка для Святого Миколая", виконана під час занять в гуртку, стала призером Міжнародного конкурсу в Польщі. Чудові роботи, виконані у різних техніках: малюнки, аплікації, витинанки, "пухнасте диво", оригамі та інші стали справжньою окрасою читальної зали. Наразі дівчинка є номінанткою Всеукраїнської премії "Диво-дитина". 

Настя також учениця студії "Палітра" при Вінницькому телевізійному творчому об'єднанні "Міні-ТВ". Приймала участь у зйомках дитячих телепрограм "Новорічні приВітання", "Мамина казка", благодійного концерту "Промені серця", рекламних роликів стоматологічної клініки "Вінінтермед", торгової марки "Білозгар". В 2013 році на міжнародному дитячому фестивалі "Кришталеві джерела", як наймолодшому журналістові, Анастасії Гайдаш була довірена почесна місія відкриття фестивалю.

Під керівництвом педагога Гнатюк Марини Василівни Настя створює прекрасні малюнки, що були оцінені дипломами різноманітних міжнародних конкурсів: "Естель.Самая красивая" (Росія), "Чайка" (Росія),"Дім для черепахи Руфлекс"(Росія ), "Здоровье планеты - в моих руках!"(Росія). А також участь у Всеукраїнському конкурсі від Укрпошти "Намалюй свої права" .

Допис Оксани Крижанівської 


Настя - учасниця різноманітних дитячих конкурсів, і підтвердженням цього багато є дипломів та нагород. І не тільки українських, а й міжнародних.


Майстер-клас із плетіння коника проводить Добрянська Вікторія Володимирівна


Коментарі

Дописати коментар