Бібліотечна родина – єдиній Україні!


Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек в рамках благодійної мистецької акції «Мистецтво країни – за вільну Україну» на майдані Незалежності відбувся культурно-просвітницький благодійний захід «Бібліотечна родина – єдиній Україні!».

Усі небайдужі вінничани мали змогу долучитися та обрати милу дрібничку на бібліотечному ярмарку «З вірою у захисників»; навчитися виготовляти невеличкі патріотичні сувеніри в арт-майстерні «З надією на мир»; стати щасливим власником омріяної або й несподіваної книги на книжковому аукціоні «Книгу купуєш — країну рятуєш»; залишити свою долоньку з побажаннями під час акції «Тепло долонь і розуму, і серця я Україні милій віддаю"; привернути увагу до читання ставши учасником флеш-мобу «Читаймо!».

Також відбулося підведення підсумків конкурсу юних читачів «Літо з книгою – 2014». Кращою читачкою ЦБДЮ стала Загон Віталіна. А ще на усіх гостей свята чекали конкурси та музичні вітання. Усі зібрані кошти передані до БФ "Подільська громада" для наших захисників - невеликий, але щирий внесок бібліотечної родини у спільну для всієї України справу.

Допис Оксани Крижанівської   





































Коментарі