Все під силу однодумцям!


Незвичайне засідання клубу "Надвечір'я" відбулося у нашій бібліотеці. Зовсім випадково тема "Все під силу однодумцям!", яка була запланована ще рік тому, співпала із приємною і визначною подією у житті наших друзів. Хор ветеранів війни та праці "Відродження" презентував свою творчість на підтвердження звання народного. Адже усі активні учасники клубу "Надвечір'я" водночас є справжнім творчим колективом однодумців, закоханих у спів. Їхня творчість уже давно радує вінничан. 

А ще багато відвідувачів кілька разів на місяць можуть почути спів, що лине залами і коридорами бібліотеки... Художній керівник хору Синюк Юрій Олексійович і всі учасники хору є гарним прикладом того, як життя змінюється завдяки спільним бажанням, творчій енергії та позитивному настрою. Колектив ЦБДЮ вітає увесь хор "Відродження " з підтвердженням звання народного і бажає здоров'я, наснаги і вдячних слухачів! А ще юнацького запалу неспокійних сердець і взаєморозуміння , адже все під силу однодумцям!

Допис Оксани Крижанівської 










 



Художній керівник "Відродження" Юрій Олексійович Синюк і завідувач відділу обслуговування юнацтва Мялківська Світлана Інфаківна

Автор слів композиції "Полину, полину журавкою в поле" Любов Синюк і солістка хору Бойченко Людмила Михайлівна

Коментарі