Творчий пошук - окраса життя


Чи легко говорити про поезію з дітьми? Легко, якщо ти любиш і поезію, і дітей. Саме це і поєдналося на зустрічі учнів 8-А та 9-А класів школи-гімназії № 23 з поетом Віктором Крупкою у літературній вітальні в рамках Тижня світової літератури. Завдяки невичерпній енергії та настрою вчительки світової літератури Крупської Ольги Миколаївни та бібліотекаря ЦБДЮ Пофтальної Ольги Микитівни вдалося створити затишну атмосферу.

Щирі, прості та зворушливі рядки з юних уст і сердець, що вчаться римувати, не залишили байдужими ні однолітків, ні вчителів, ні бібліотекарів... І, крім аплодисментів та схвальних відгуків, усі присутні отримали корисні поради та невеликі секрети творчого пошуку від Віктора Петровича Крупки. 

Адже він не просто поет, а ще й кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри української літератури Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. І назва заходу "Творчий пошук - окраса життя" - якраз про нього. Адже Віктор Петрович з 2012 року очолює літературно-мистецьку студію "Вітрила".

Допис Оксани Крижанівської  










Коментарі