Сучасний погляд на старі казки 📚📘


Інформація, яку ми отримуємо з дитинства, має надзвичайно великий вплив на особистість. І, насправді, величезну роль у формуванні нашої свідомості відіграють улюблені казки. У цьому могли пересвідчитися студентки Вінницького центру професійно-технічної освіти технологій та дизайну за допомогою бібліотекарів юнацького відділу. В рамках Всеукраїнської акції "Українська молодь читає" відбулася інтелектуальна дискусія "Сучасний погляд на старі казки".

Дуже пізнавальними були ігрові моменти, особисті асоціації з героями, характеристики та спроби відшукати спільні та відмінні риси у відомих персонажів, перенесення їхньої моделі поведінки у сучасні реалії. Намагалися застосувати метод критичного мислення для сприйняття читання, як творчого процесу. 

Загалом, обговорили важливість читання для особистісного зростання та підвищення власного інтелектуального рівня. Адже, як виявилося в процесі дискусії, класичний казковий приклад - звичайна Попелюшка, сподобалася принцу перш за все тим, що була Особистістю. 

Допис Оксани Крижанівської 








Коментарі