Калейдоскоп цікавих подій


Стали вже доброю традицією екскурсії учнів ЗОШ №10 до бібліотеки. Постійними і надійними партнерами бібліотеки є вчителі Ленартович Наталія Анатоліївна та Лисюк Анна Анатоліївна. Наталія Анатоліївна Ленартович вже багато років поспіль разом з учнями ЗОШ №10 відвідує День інформації, що відбувається у нас до Міжнародного дня захисту дітей.
У зв'язку з подіями на Сході в класах з'явилися діти з числа ВПО. Щоб більш детально дізнатись про події в анексованому Криму, послухали розповіді Тимура і Маргарити з Севастополя. А Кіріл з м. Луганська повідав про жахливі історії перебування та проживання в зоні АТО... Вражаючі спогади про пережите на анексованій території змусили дітей замислитися, перейнятись почутою інформацією.

Далі в програмі екскурсії були цікаві і змістовні заходи: "Калейдоскоп цікавих подій", перегляд новинок літератури, періодичних видань. Учні в невимушеній атмосфері змогли пограти в шахи, шашки, доміно, поспілкуватись, послухати музику. За веселим спілкуванням швидко промайнув час. А провели екскурсію бібліотекарі ЦБДЮ Надольна Л. В. та Бородіч Л. М. 

Допис Оксани Крижанівської 













Коментарі