Відпочиваймо з користю! 🎈


Чи знаєте ви, де у Вінниці можна спочатку накидати величезну купу сміття, а потім перетворити її на зграйку веселих черепах? А малеча з мікрорайону вишенька знає, що ці та інші цікаві речі відбуваються щосуботи на майданчику центральної бібліотеки дітей та юнацтва.

Цієї суботи діти дізналися про проект "Екологічне місто", що передбачає впровадження роздільного збору побутових відходів у Вінниці. Діти дуже люблять флеш-моби, отож спочатку всі разом накидали сміття на майданчику , влаштувавши флеш-моб "Не будь першим". А потім відбувся майстер-клас "Веселі черепашки", де порожні пляшки перетворилися на веселих кольорових звірят. Також із задоволенням за допомогою гри "Кожній речі - своє місце" сортували відходи на сухі, вологі та такі, які заборонено викидати в прості урни.

Із- захопленням діти переглянули веселі мініатюри дитячого полонійного театру "Діалог". Незважаючи на те, що все дійство відбувалося польською мовою, усе було весело і зрозуміло. Велика подяка керівнику полонійного театру "Діалог" Гайдаш Вікторії за смішні і повчальні історії. А ще діти грали в різні ігри та отримали подарунки від спонсорів та маленькі еко-сувеніри від БФ "Подільська громада".

Допис Оксани Крижанівської 




































Коментарі