Битва районів - 2015. Вишенька

Розпочала конкурсну програму піснею "Україно, моя!" Анна Трофімова, вихованка ВМДШМ "Вишенька". Голос справді чарівний!

Сьогодні на майданчику перед ТРЦ "Мегамолл" відбулась "творча битва" талантів району Вишенька. Серед дев'яти учасників від нашої бібліотеки - четверо вийшли у фінал. Розпочала конкурсну програму піснею "Україно, моя!" Анна Трофімова, вихованка ВМДШМ "Вишенька". Голос справді чарівний! Віталій Кисліцин декламував вірші про війну. Віталік отримав спеціальний приз - сертифікат на поїздку по Україні. 

Даринка Кострицька порадувала присутніх чудовою грою на флейті. Володя Сліпчик, вихованець ВМДШМ "Вишенька" за віртуозну гру на гітарі вийшов у фінал конкурсу. До фіналу також потрапили учасниці ансамблю "Берегиня". Пісня "Брюнетки краще" забезпечила Насті Дороган місце у фіналі конкурсу. Поезія Олени Вітенко "В хаті - тиша" у виконанні Вероніки Пузанкової. Вероніка чудово декламує, але, на жаль, кількість місць у фіналі обмежена. Настуся Макаренко не пропускає жодного бібліотечного заходу. Дуже талановита дитина і активна читачка. Звичайно, Настя вийшла до фіналу конкурсу.

Віталій Кисліцин декламує вірші про війну. Віталік отримав спціальний приз - сертифікат на поїздку по Україні.

Даринка Кострицька порадувала присутніх чудовою грою на флейті.

Володя Сліпчик, вихованець ВМДШМ "Вишенька" за віртуозну гру на гітарі вийшов у фінал конкурсу.

До фіналу також потрапили учасниці ансамблю "Берегиня".

Пісня "Брюнетки краще" забезпечила Насті Дороган місце у фіналі конкурсу.

Поезія Олени Вітенко "В хаті - тиша" у виконанні Вероніки Пузанкової. Вероніка чудово декламує, але, на жаль, кількість місць у фіналі обмежена...

Настуся Макаренко не пропускає жодного бібліотечного заходу. Дуже талановита дитина і активна читачка. Звичайно, Настя вийшла до фіналу конкурсу.

Коментарі