Нас єднає Незалежність!


День Незалежності України приніс вінничанам безліч позитивних емоцій. Це свято - гарна можливість родинам побути разом, пройтися вулицями рідного міста і відчути себе справжньою українською родиною. Такої кількості барвистих вишиванок, як цього року, Вінниця ще не бачила. Бо ж наші люди є окрасою рідної землі.
Відчути і доторкнутися до Незалежності усім городянам та гостям допомагали працівники Централізованої бібліотечної системи. З хронологією подій, що стали передумовою незалежності та видатними діячами нашої знаної і незнаної історії можна було познайомитися за допомогою зручних стендів на Майдані Незалежності. Бібліотекарі разом з істориками, музейниками та громадськими діячами намагалися знайти і поділитися найцікавішими фактами з історії рідного краю. І цей проект оримав дуже позитивні відгуки і справжнє зацікавлення від глядачів.

Акція "Подаруй тепло долоні" мала величезний успіх у маленьких українців. Їхні крихітні долоньки викликали замилування у батьків. А щирі, сповнені надії та сподівання миру на рідній землі мир дитячі побажання знаходили відгук у серці всіх, хто бачив, читав, фотографував... 

Приємно, що до побажань долучилося багато іноземців: поляки, німці, іранці також написали кілька слів для України своїми рідними мовами. Бібліотечне містечко запрошувало перехожих долучатися до майстер-класів на будь-який смак. І звичайно, у цей день переважали патріотичні мотиви. Зустрінемось у День Незалежності наступного року і зробимо свято ще яскравішим! 

Допис Оксани Крижанівської 


































Коментарі