День міста - 2015


День міста - справжнє свято для вінничан! А щоб свято вдалося, вийшло яскравим і незабутнім, чимало зусиль доклали працівники Централізованої бібліотечної системи.
Цьогоріч бібліотечні працівники були учасниками різноманітних проектів. Наприклад "Бібліотечний бульвар", де можна було отримати символіку Вінниці та стати учасником цікавих майстер-класів.
А ще бібліотекарі намагалися відтворити реалії рідного міста майже сторічної давнини. Історичний трамвай "Трамвай щасливого часу" - яскраве костюмоване дійство у стилі "ретро" - гарна нагода поринути у минуле. Усі гості, що відвідали "Трамвай щасливого часу" могли послухати захоплюючу історичну екскурсію. Тут можна було поспілкуватися з цікавими персонами, доповнити особистий святковий імідж за допомогою мехенді, переглянути раритетну книжкову виставку.

А ще зробити селфі з хештегом vinbiblio на фоні старої Вінниці. Гарним подарунком з неба для міста став довгоочікуваний дощ. Він анітрохи не зіпсував святкову атмосферу, тільки примусив усіх одягнутися тепліше. Хочеться побажати рідному місту розвитку, добробуту і миру. І наступного року відсвяткувати День міста, ще більше ним пишаючись.

Допис Оксани Крижанівської 





































Коментарі