Новорічно-різдвяний вернісаж - 2016 🎅


Сьогодні підведенням підсумків конкурсу дитячої творчості "Новорічно-різдвяний вернісаж" завершився сезон Майстерень Діда Мороза. Конкурсанти - користувачі бібліотек двох вікових категорій від 6 до 11 років та від 12 до 15 років, представляли творчі роботи у одній із трьох номінацій:
  • "Сяйво ялинкових іграшок" на кращу новорічно-різдвяну дитячу іграшку, 
  • "Новорічне вітання" на кращу новорічно-різдвяну листівку, 
  • "Див зимових самоцвіти" на кращу новорічно-різдвяну композицію. 
Були також спеціальні призи від Діда Мороза від Снігуроньки, від Зими та від журі. Серед 70-ти представлених на конкурс робіт 15 були від ЦБДЮ. Кілька слів про читачів нашої бібліотеки, які стали переможцями конкурсу. У номінації "Новорічне вітання" перше місце здобув Віталій Кисліцин (старша вікова категорія), третє місце - Вікторія Прокопчук (молодша вікова категорія). 

У номінації "Див зимових самоцвіти" друге місце посіла Катерина Кіптюк (молодша вікова категорія). Спеціальними призами були нагороджені:
  • від Діда Мороза - Марія Шуляк, 
  • від Снігуроньки - Дар'я Кравчук та Надія Петрова, 
  • від Зими - Дарія Полюхович, 
  • від журі - Олександра Сосновська. 
Вітаємо всіх з відзнакою! І насамкінець - приємна інтрига всього конкурсу. Гран-прі отримала учениця 7-А класу ЗОШ №23 Олена Мороз. Вітаємо Олену з перемогою! Слід сказати, що О. Мороз представила на конкурс багато цікавих робіт. Всі вони були високо оцінені журі. У номінаціях "Найкращі ялинкові іграшки" та "Найкращі новорічні композиції" Оленчині шедеври не залишили нікому шансів на перемогу!

Наші фахівці в співдружності з колегами із центральної міської бібліотеки порадували гостей театралізованим дійством з костюмованими героями - Зимою, Кікіморою, Веселими Чортиками, Бабою-Ягою. Привітати гостей прийшли вихованці школи мистецтв «Вишенька». 

У виконанні Ольги Дуркалець прозвучала колядка «Чудесна зірка». Олександр Корольов і Олександра Сосновська виконали танцювальну композицію "Боні і Клайд". Дует Іоан та Ксенія Мединські співав щедрівку, а Вікторія Прокопчук кружляла у "Вальсі сніжинок". Ніжно і легко звучала пісня "Зима" у виконанні Анастасії Макаренко. На завершення хор учнів середніх класів виконав пісню "Новий рік" та щедрівку "Пане господарю".

Особливо зраділа дітвора появі Головного вінницького Діда Мороза та Снігуроньки. Їм випала нагода вручити подарунки і нагородити переможців в різних номінаціях. Цікаві ігри, танці, конкурси, хороводи супроводжували перебіг усього свята. А кому не дістався приз, той отримав солодкий подарунок. Весело промайнуло свято! До нових свят! 


Композиція "Зимовий сон" Олени Мороз отримала Гран-прі.

"Композиція "Снігурі" Віталія Кисліцина.






Кікімора та Веселі Чортики розпочинають театральне дійство.

Дует Іоан та Ксенія Мединські.

Вікторія Прокопчук. "Вальс сніжинок".

Співає Ольга Дуркалець.

Анастасія Макаренко. "Зима".

Щедрівки у виконанні хору школи мистецтв "Вишенька".

Коментарі