Активні громадяни 👨‍🦽


Нещодавно у Вінниці відбувся надзвичайно цікавий і корисний тренінг для активних людей, небайдужих до позитивних починань у громаді. Тренінг проходив у рамках реалізації проекту "Активні громадяни" від British Council за підтримки ГО "Гармонія". Програма Британської Ради "Активні громадяни" для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку реалізується більш ніж у 40 країнах світу.
Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

Для вінничан та гостей з інших міст тренінг провели справжні активні громадяни, представники ГО "Гармонія" Олена та Микола Чорнобривенки і Володимир Бевз. Учасниками стали представники різноманітних громадських організацій та ініціативних груп. Серед них пощастило побувати і представникам бібліотечної спільноти Тетяні Ольшевській-Мельник, Оксані Крижанівській та Юрію Юрчаку.

Все почуте та побачене знайшло відгуки у серцях та головах учасників тренінгу. Тож сподіваємося, що скоро з'являться нові цікаві ініціативи та проекти, що зроблять життя суспільства хоч трохи кращим, добрішим і відкритішим!

Допис Оксани Крижанівської 👨‍🦽



















Коментарі