Улюбленець дітвори


Нарешті відбулася довгоочікувана зустріч юних користувачів нашої бібліотеки з одним із найталановитіших і найпопулярніших в Україні молодим дитячим письменником Олександом Дерманським, який в цьому році святкуватиме свій ювілей.
Народився Сашко (Олександр Дерманський) 28 листопада 1976 року на Київщині. Закінчив факультет української філології НПУ ім. М. Драгоманова. Перші вірші для малечі опублікував 2001 року. З того часу було надруковано в періодичних дитячих виданнях чимало його віршів, оповідань та казок. Деякі твори виходили під псевдонімами Сашко Володарський та Назар Діброва. Олександр Дерманський є членом Спілки письменників України. Тривалий час працював літературним редактором дитячого журналу "Стежка".

Учні 4-Б та 4-В класів ЗОШ №15 із задоволенням поспілкувалися з улюбленим автором, задавали безліч питань про його подальші творчі плани, слухали уривки з нових творів, отримали можливість придбати книги О. Дерманського з автографом та побажанням від автора. Всі присутні отримали в подарунок закладки для книг.









Коментарі