Аукціон проектів: нас побачили! 👨‍🦽


Вперше у Вінниці та й в Україні відбувся "Аукціон проектів", проведений БФ "Подільська громада" в рамках програми "Клуб Донорів". Програма покликана об'єднати індивідуальних та корпоративних донорів, неурядові організації, ініціативні групи у дизайні креативних, інноваційних та корисних ідей для міста. "Аукціон проектів" - це публічний захід, під час якого 5 команд з найкращими проектами для розвитку міста представляли їх перед Донорами. Після презентації Донори голосували коштами за проекти, які їм сподобалися.

Наша команда ГО "Культурний Всесвіт" представила проект "Побачте нас", що спрямований на створення безбар'єрного середовища для повноцінного розвитку, дозвілля та забезпечення вільного доступу незрячих і слабкозорих людей до інформації, соціальної інтеграції на базі міських бібліотек. Головним амбасадором проекту став народний депутат України Сергій Кудлаєнко, якому ми дуже вдячні за матеріальну та моральну підтримку. Також допомагала нам у підготовці команда БФ "Подільська громада" - Олена Данілова, Олександра Лиса, Леся Найчук та Мар'яна Трачук.

Під час аукціону проект "Побачте нас" успішні вінничани підтримали на суму 14 600 гривень. А на сьогодні загальна сума на підтримку проекту складає 17 197 грн. 08 коп (ще є донор, готовий віддати 200 грн). Проект представляли учасники команди ГО "Культурний всесвіт" - Юрій Юрчак, Тетяна Верещак, Тетяна Ольшевська, Надія Щусь та Оксана Крижанівська. Особливим учасником презентації став незрячий скрипаль Соьмін Валерій Олексійович.

Допис Оксани Крижанівської 👨‍🦽

























Коментарі