Бібліотека в стилі "еко" 🎈


Хочете переконатися, що гарний настрій і веселу гру можна створити просто зі сміття, що лежить під ногами? Тоді обов'язково завітайте до Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва. Саме у нас можна пограти в чудові екологічні ігри та ще й навчитися придумувати і виготовляти їх власноруч.
Цього разу під час "Мистецьких вихідних " наші маленькі і великі гості стали учасниками екологічної розваги "Бібліотека в стилі "еко", де якраз і познайомилися з такими іграми. Діти дізнавались різноманітні особисті цікавинки за допомогою гри "Давайте познайомимось!", відповідали на запитання пізнавальної вікторини "Дивовижний світ природи". Далі показали свою вправність у грі "Весела риболовля" (до речі, виграли дівчатка), а потім отримали порцію дружнього масажу під час руханки "Гусениця".

Дітвора отримала багато щирих емоцій під час екологічних конкурсів "Вчись смітити правильно", "Кольорове сміттячко" та "Старим речам - нове життя". А родзинкою нашої забави стали ігри-саморобки "Веселі мухоловки" та "Бджілки-сонечка".

Тож з бібліотекою можна не тільки гарно відпочивати, а й навчитися багатьом корисним речам. У цьому допоможуть гарні подарунки з проекту "Екологічне місто" від БФ"Подільська громада". А провели час не тільки весело, а ще й смачно, завдяки солодкому спонсору ТМ "Ласунка". Розважали (і трішечки виховували) дітвору я і О. С. Андронік, а допомагали їм бібліотекар Світлана Мялківська та та волонтер Наталя Крижанівська.

Допис Оксани Крижанівської 



























Коментарі