Наші пухнасті улюбленці 🎈


Справжній анімал-дайджест відбувся цієї суботи у Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва. Діти з великим захопленням розповідали про своїх домашніх улюбленців , згадували казки, вірші, пісні, книжки, фільми, мультики, де героями є домашні тварини і гралися "Котика і мишку". Дуже весело було придумувати імена кошенятам різних пород, де серед величезної кількості варіантів обирали одне.

Усі змагалися у знанні собачих і котячих пород та знайомилися з книгами, які є в бібліотеці саме про породи улюблених тваринок. Ще у нас були "Цікаві хвилинки, присвячені тваринкам". Під час спортивної хвилинкаи діти потягувалися, як котики, махали хвостиками, як собачки, чесали за вушком своїх улюбленців, як дбайливі господарі та виконували ще й інші подібні вправи. Протягом хвилинки англійської згадували назви різних тварин англійською, розповідали про свої улюблені англійська слова, а ще голосно вигукували: "I love the library!".

Завдяки командним іграм "Твістер", "Дартс", "Резиночка", "Риболовля", "Кеглі", "Бадмінтон" діти змогли краще подружитися. Не просто цікавим, а й корисним був урок малювання, адже тут можна було навчитися малювати котиків та собачок, обравши собі за зразок один із запропонованих варіантів. А на завершення всі виготовляли яскраву рибку - сюрприз для котика. Підготували для малечі корисне дозвілля бібліотекарі Ольга Андронік та Оксана Крижанівська. І, звичайно, дякуючи спонсорам ТМ "Ласунка", ТМ "Рошен" і "Торговельно-розважальний центр Мегамолл " всі учасники отримали приємні подарунки.

Допис Оксани Крижанівської 

























Коментарі