Інклюзивний марафон: Вишенька 👨‍🦽


Продовжується Інклюзивний марафон, що крокує вінниькими мікрорайонами. Цього разу інтерактивна акція відбулася на Вишеньці, у Парку Дружби народів. Незважаючи на капризи погоди, все вдалося.

Для мешканців Вишеньки такий захід - нагода дізнатися про доступність, інклюзію, розвиток міста. Діти із задоволенням розмовляють про Вінницю, пишаються досягненнями міста у сфері доступності, придумують цікаві ідеї щодо покращення життя для всіх, без будь-яких обмежень. Знайомляться з досягненнями ГО "Гармонія" та Центру реабілітації "Гармонія".

Нікого не залишають байдужими історії активних громадян нашого міста, які водночас і є організаторами цього корисного дозвілля: Раїси Панасюк, Сюзанни Жуковської, Людмили Нецкіної, Андрія Щербацького та багатьох інших.

Інклюзивний марафон - гарна платформа для порозуміння в суспільстві, зокрема у вінницькій громаді. А ще - чудова можливість знайти друзів та відповіді на багато-багато життєвих запитань. Багато громадських організацій та закладів міста долучаються до марафону. Тож не залишається осторонь і Центральна бібліотека для дітей та юнацтва. Друзі, приєднуйтесь, Інклюзивний марафон триває!

Допис Оксани Крижанівської 👨‍🦽











Коментарі