Літо у долонях🎈


Весела і гамірна творча галявина зібрала маленьких друзів нашої бібліротеки, адже у Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва триває бібліотечне літо і проект "Мистецькі вихідні". Я спільно з Ольгою Андронік цього разу розмовляли з дітьми про творчість і різноманітні техніки рукоділля. Згадували назви журналів, присвячених творчості та рукоділлю, а також улюблені видання, де частенько бувають різноманітні саморобки.
Ще діти розповідали, які гуртки і майстер-класи відвідують та яким видом творчості займаються. Приємно, що багато хто відвідує і наш бібліотечний гурток з паперопластики "Друзі бібліотеки" під керівництвом Ольги Андронік. Тож на нашій творчій галявині усі могли зробити собі різнобарвні "Іменні браслетики". Майстер-класи "Кольрові рибки" та "Яскраві черепашки" навювали дітворі спогади про морський відпочинок або ж поки що тільки мрії про море.

А ще діти вчилися самостійно майструвати забавки для дозвілля - "Веселі мухоловки". Для їх виготовлення не потрібно багато часу, зате - скільки радості! Малеча отримала подарунки від наших постійних спонсорів: ТМ "Ласунка", ТМ "Рошен" і Торговельно-розважального центру Мегамолл. Тож час, проведений з бібліотекою, як завжди, буві веселим і корисним!

Допис Оксани Крижанівської 
















Коментарі