Завершення сезону Мистецьких вихідних


Ось і промайнуло тепле літо з веселими іграми, конкурсами, жартами. Щосуботи збиралася галаслива дітвора мікрорайону "Вишенька" на майданчику перед бібліотекою. В рамках загальноміського проекту "Мистецькі вихідні" проходили цікаві тематичні зустрічі. Ширилось коло присутніх новими друзями, дорослими, які супроводжували малечу. Тому юрба завжди була різновікова. Але підходять канікули до завершення, а разом з ними завершується і проект "Мистецькі вихідні"...

Урочисте закриття "Мистецьких вихідних" було проведено 27 серпня і організоване Департаментом культури в багатолюдному місці - майданчиком перед мерією, де завжди проходять культурні заходи міста. І не випадково - адже впродовж всього свята містяни насолоджувалися чудовим виконанням хітів оркестру "ВінБенд". Запам'яталося професійне виконання юних солісток - Еліни Мбані та Олени Гернеги.

В вечірні прохолодні години було багато батьків з малечею, тому всі присутні діти долучилися до різноманітних майстер - класів. Ми представили майстер-класи з паперопластики. Кожен охочий міг власноручно виготовити сувенір для себе, або як подарунок для молодших братиків та сестричок. Швидко промайнув час, всі присутні отримали позитивний настрій, а малеча на додачу поверталась додому з паперовими сувенірами.







Коментарі