Бібліотечна реальність


У нас відбулося виїзне засідання Всеукраїнської науково-практичної конференції директорів обласних бібліотек для дітей "Цивілізаційні ідеї Івана Франка й сучасні виклики перед Україною і українством. Бібліотечна реальність". Тож наша бібліотека радо приймала гостей з усієї України. Заступник директора ВМ ЦБС по роботі з дітьми Козловська Світлана Миколаївна познайомила колег з досвідом роботи Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва м. Вінниці.
Родзинки нашого бібліотечного дизайну зацікавили колег, особливо патріотична інсталяція та проект "Пори року: настрій". Підтвердженням цьому стали десятки світлин, що залишаться приємною згадкою і корисним матеріалом в рамках обміну досвідом. Наші бібліотекарі отримали щирі компліменти за створення цікавого осіннього інтер'єру. Тож колектив Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва сподівається, що знайомство з нашою бібліотекою стало гарним приводом для професійного натхнення. 

Допис Оксани Крижанівської 




















Подарунок від директора Рівненської обласної бібліотеки для дітей Л. М. Лісової - книга відомого українського автора з Рівного Євгена Шморгуна "Біля тамтого берега"

Приємна зустріч колишніх однокурсників Козловської Світлани Миколаївни та Миколи Павловича Зніщенка, директора Київської обласної бібліотеки для дітей


Книги, подаровані Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва Національною бібліотекою України для дітей

Коментарі