Руками створена краса - 2016 👨‍🦽


Ми стали учасниками щорічної виставки-ярмарку "Руками створена краса", що вже традиційно відбувається у Вінниці завдяки ГО "Гармонія". Бібліотекарі Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва проводили різноманітні майстер-класи.

Людмила Бородіч демонструвала виготовлення ниткової ляльки-мотанки, Ольга Андронік вчила виготовляти аплікації з квілінгу, Ірина Карпенко - сніжинки у техніці "торцування", а Пофтальна Ольга Микитівна знайомила відвідувачів виставки з технікою "ганутель" - своєрідним мереживом з дорту й ниток. Бібліотекар бібліотеки-філії № 13 Надія Щусь показувала, як робити ялиночки та мініатюрного Санту в техніці оригамі.

На ярмарку було багато сувенірів, подарунків та корисних речей, виготовлених майстрами з інвалідністю, тож кожен придбав щось для себе та своїх рідних. А ще тут можна було скуштувати цікавих і смачних страв на фестивалі "Подільська кухня", де готували відомі вінничани. Ця подія залишила багато вражень, цікавих знайомств і добрих справ. Кожен з моєю допомогою міг залишити "тепле вітання" для наших захисників.

Допис Оксани Крижанівської 👨‍🦽




















Коментарі