Калейдоскоп зимових свят 👨‍🦽


Дружня новорічна зустріч відбулася в РЦ "Гармонія". Диркетор "Гармонії" Раїса Панасюк привітала всю "гармонійну" родину і розповіла про цьгорічні досягнення та плани на перспективу. Усі присутні переглянули цікавий фотозвіт про діяльність центру, обговорюючи знакові події та заходи, що залишили по собі найбільше вражень.
Самі "гармронійці" підготували кілька музичних номерів, святкові вітання і, звичайно, солодкий стіл. Своєю творчістю посприяли святковому настрою студент Краківської консерваторії Дмитро Головенько та вінницький музичний гурт "Зореліт". Також багато емоцій викликала гра "Таємний друг".

А ще гості свята стали учасниками розважальної програми "Калейдоскоп зимових свят", яку провела бібліотекар Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва Оксана Крижанівська. Усі разом складали ланцюжок новорічних асоціацій, обговорювали особливості святкування у різних країнах та святкові атрибути.

Ще відповідали на питання веселої вікторини та порівнювали традиційних зимових персонажів: Святого Миколая, Санта Клауса і Діда Мороза. Весело відбувалася гра, де учасники відгадували зображеня на новорічну тематику, яке бачили всі, окрім них самих. А наприкінці кожен міг обрати для себе головні слова 2017 року за допомогою генератора побажань. 

Допис Оксани Крижанівської 👨‍🦽















Коментарі