Екологічна "Громадська кухня" 👨‍🦽


Інформаційна і смачна зустріч, присвячена питанням екології, відбулася на гостинній кухні ГО "Гармонія". Проект "Громадська кухня" організований ГО "Гармонія" та БФ "Подільська громада" за підтримки Британської ради в рамках програми Активні громадяни. Тож за приготуванням смачних та корисних страв розмовляли на різні екологічні теми, зокрема про втілення екологічних проектів у Вінниці, сортування сміття, взаємодію різних організацій для успішної спільної діяльності у нових проектах.

Сучасний тренд у сфері екології - "зелений офіс", тому мова йшла про його концепцію, організацію простору в офісі та практичні поради для втілення. Разом з організаторками Лесею Найчук (БФ "Подільська громада") та Мариною Сидоріною ("Еко-Драйв") прийшли до думки, що вінницькі бібліотеки можуть стати прикладом соціально відповідальної організації.

Смакували яблучні мафіни, неймовірно смачний салат, фруктовий десерт і планували екологічні проекти разом з дружніми організаціями бібліотекарі Тетяна Ольшевська- Мельник, Юрій Юрчак, Тетяна Калюжна, Ольга Галенко-Ярошевська і я.

Допис Оксани Крижанівської 👨‍🦽














Коментарі