Нова зустріч Олександра Есаулова з вінницькими школярами

Олександр Есаулов коментує слайди власної презентації про Чорнобиль.

Вже вдруге в нашій бібліотеці, а саме 9 грудня проходить зустріч з цікавим київським автором - Олександром Есауловим. І нічого дивного! Адже автор має родинні зв'язки у нашому місті; багато книг пана Олександра вийшли з друку вінницького видавництва - книгарні "Теза". Книги даного видавництва - присутні в фондах нашої книгозбірні, і користуються заслужено великим попитом.
Автор піднімає цікаві теми, які хвилюють підлітків. Пригодницький жанр багатьох творів Олександра Есаулова "зачаровує" читачів цікавими сюжетними лініями... Так, давно вже стали бестселлерами такі книги, як "Кінднепінг", "Антивірус" та інші. На цей раз пан Олександр презентував і анонсував нові книги для дітей і дорослих, які піднімають вічні теми - добра і справедливості, місця людини в суспільстві.

І як зазвичай, тема чорнобильської трагедії, яка є особистою "раною" в біографії письменника не оминута і на цей раз...Учні з завмиранням серця переглядали власну презентацію Олександра Есаулова, який був в той час заступником голови Прип'ятського міськвиконкому... Вдало скомпонована презентація, де розташовані світлини до аварії та після... Ця разюча різниця нікого не залишає байдужим!

В теплій, затишній обстановці пройшла зустріч з восьмикласниками ЗОШ № 10 і 33. Учнів цікавили теми: хто є прототипами героїв книг, звідки автор бере сюжети, які плани на майбутні книги. Камерна манера спілкування пана Олександра подобається школярам, спонукає до щирості, відвертості. Постійно йде діалог з присутніми в залі школярами. Можливо в цьому і є талант письменника, не тільки у "володінні" словом, а й аудиторією. І на завершення зустрічі - отримання автографа від улюбленого автора. 









Комерційний директор видавництва-книгарні "Теза" Андрій Кузьмін знайомить школярів з новими надходженнями. Бажаючі можуть придбати книги автора.




Коментарі