Таємничий світ кохання 👨‍🦽


Музично-романтична зустріч "Таємничий світ кохання" відбулася в День святого Валентина у ЦР "Гармонія". Що ж таке кохання, як ми його уявляємо і кому воно потрібне? На ці та інші запитання усі охочі шукали відповіді разом з бібліотекарем Оксаною Крижанівською. Усім веселим товариством разом з малечею відгадували та обговорювали найочевидніші та найпоширеніші символи дня закоханих.
Ще разом підбирали і пригадували пари літературних героїв, найвідоміші книги і фільми про кохання, а дітки згадували закохані пари з мультиків. А ще - вчилися шукати рими і складали разом вірша. Адже поетична романтика витала в повітрі в прямому сенсі - звівши очі вгору, можна було познайомитися з лірикою поетів-гармонійців.

Також виготовляли разом з Тетяною Тетер сонечко-валентинку, яку зразу ж і дарували найближчій людині. А доросла чоловіча команда прокладала "шлях до серця" уявних половинок, вигадуючи найоригінальніші подарунки та вишукані компліменти. Тож після напруженої інтелектуальної роботи усіх чекало приємне частування і святкова дискотека.

Допис Оксани Крижанівської 👨‍🦽

























Коментарі