Медіа-тренінг разом з "ФРІ"


У нас відбувся медіа-тренінг, організований Всеукраїнською молодіжною громадською організацією "Фундація громадських ініціатив". Учасниками тренінгу стали молоді люди, які дізналися про натхнення та мотивацію, намагалися розширити власні знання та навички або просто хотіли стати кращими у сфері медіа.
Кілька годин інтенсиву - воркшопи, міні-лекції, інтерактиви - все для того, щоб ніхто не заснув, а навпаки, напрвнився енергією та натхненням. За словами координатора заходу Марини Тужанської, за цей час учасники навчилися писати гарні медійні тексти та відпрацювали це на практиці, дізналися про основи медіа-менеджменту - важливість розуміння цільової аудиторії та фішки з Agile-методологій, покращили розуміння графічних критеріїв, навіть не будучи дизайнерами. І ще багато цікавого і пізнавального.

Навчання стало в нагоді координаторам проектів, тим, хто допомагає або планує допомагати по медіа-частині проектів, керівництву молодіжних організацій для розуміння, як розвивати і підтримувати медіа напрям.

Допис Оксани Крижанівської 











Коментарі