Ця загадкова країна - Японія: Рік Японії в Україні


Під такою назвою 19 квітня я провела чергове засідання клубу "Веселка", присвячене Японії. Саме 2017 рік проголошено Роком Японії в Україні. Я розпочала засідання з розповіді про те, які терміни з японської культури, побуту, видів мистецтва поширені у нас в Україні...
Учні залюбки доповнювали розповіді ведучої власними коментарями. Адже і суші, караоке, орігамі, ікебана, карате, дзюдо, джіу-джітсу, японські анімал-мультфільми, квітучі сакури... стали доповненням до нашої культури, мистецтва, видів спорту. Багато цікавої інформації про життя в Японії, виховання в японських сім'ях, побут цієї загадкової та далекої країни Японії не залишив нікого байдужими... Присутні по черзі обмінювалися своїми думками, враженнями, обговорювали теми телепрограм про Японію, статті з періодичних видань.

І не дивно, адже науково-технічний прогрес не стоїть на місці і особливо в такій прогресивній країні з високими технологіями як Японія! Ця таємнича і невідома нам країна ще не раз здивує світ своїми відкриттями в галузі техніки, науки, медицини!


Тема цікава, кожний хоче поділитися власними думками

Коментарі