"Я лиш струна на арфі України"


Вечір пам'яті юної поетеси Олександри Бурбело відбувся у Вінницькому гуманітарно-педагогічному коледжі. Представники коледжу і творча група літературного гуртка Вінницького національного технічного університету підготували музично-поетичну композицію "Я лиш струна на арфі України..." Пісні на слова поетеси виконував квартет "Гармонія" Якушинецького будинку культури під керівництвом Ігоря Шуберта. Про життя і творчість онуки розповідав дідусь, Володимир Якович Бевз.
Вшановувати пам'ять можна по-різному. І завдяки бібліотекарям Вінницької міської централізованої бібліотечної системи вінничани і гості міста можуть долучитися до поезії, зокрема і творчості Олександри Бурбело у міському транспорті. Завдяки проекту "TRAmART", афішки з віршами Олександри прикрашають салони вінницьких трамваїв та тролейбусів, нагадуючи людям, що "є в українців з давніх пір потреба до віршів долучатись знов і знов!".

А ще з творчістю талановитої дівчини знайомлять наші сувенірні листівки-розмальовки, які на звороті прикрашені уривками з її віршів. Тож усі активні учасники заходу отримали теплу згадку про чудову талановиту дівчину, яка любила життя і творила на радість людям!

Допис Оксани Крижанівської 













Коментарі