"Татусева книга" у Вінниці


Чи знаєте ви, що книжки бувають татусевими? Так-так, бувають. І про це вже знають учні 3-го класу ЗОШ № 4 та 5-го класу ЗОШ № 26, які 13 травня завітали на зустріч з письменником Володимиром Вакуленком-К у Центральну міську бібліотеку ім. І. В. Бевза. Тут відбулася презентація "Татусевої книги" і діти познайомилися з татусем-письменником, який не тільки читає своїй дитині книжки, а й сам їх вигадує. На зустріч пан Володимир прийшов зі своїм сином Віталиком, для якого й були написані веселі віршовані історії.
Автор чудово поладнав з малечею: разом вправлялися у швидкості читання скоромовки і весело обговорювали почуті вірші. Хлопці з дівчатами бешкетували, сміялися і галасували, змагаючись та перекрикуючи один одного, заважаючи почути прочитане.

Було багато цікавих запитань, так що гість був приємно вражений допитливістю дітей. Тож дізналися, що ж означає літера "К" біля прізвища письменника, чому так багато віршів про тварин і які з цих тварин є його улюбленцями. А ще усі отримали автографи на листівках та закладинках та фото з письменником. А я допомагала у спілкуванні автора з читачами.




















Коментарі