Вчимося мандрувати


Бібліопікнік, на якому усі маленькі (та й дорослі) друзі Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва зібралися у суботу, 24 червня, став ще однією маленькою, але важливою частинкою великого проекту "Мистецькі вихідні". Незважаючи на дощик, який примусив усіх гостей бібліотеки кілька разів швиденько ховатися на ганку, мандрівка все ж відбулася.

Усі, і дорослі, і діти люблять фрукти. Але не всі знають, як виглядає листя різних дерев. Тож спочатку діти, разом з бібліотекарями Світланою Мялківською та Оксаною Крижанівською, вчилися бути уважними і спостережливими. Також відгадували, з якого ж дерева прилетів листок. Адже природа, серед якої нам хочеться відпочити від міста, багата і різноманітна. Усі, і дорослі, і малі пригадували, не повторюючись, які ж назви дерев та птахів вони знають. Згодом, мандруючи далі, натрапили на річку і замість того, щоб ловити рибок, діти давали їм назви. Ось така весела риболовля у нас вийшла!

А ще бібліотекарі з дітками шукали північ і складали карту, використовуючи компаси. Кожна група обирала собі континент, який потім презентувала. Діти за допомогою малюнків розповідали про обрані материки: що там є цікавого і що ж відрізняє їх від усіх інших.

Не обійшлося і без розваг. Маленькі мандрівники вчилися, як можна розважатися чи грати у відомі ігри, не маючи звичних речей під руками. Тож усім відому гру "Хрестики-нулики" ми оживили і перетворили у "Хлопчики-дівчатка"!

Ми вміємо відпочивати весело і з користю. Навіть встигли відпочити від шалених мандрів і трохи поспівали. Дружний хор примусив підспівувати пісню про Черепаху-аху усіх перехожих і гостей, що завітали на бібліопікнік.

Також дякуємо ТМ "ЛАСУНКА", ТМ "КАРАВАН" та Рекламній агенції "ПАЗЛ" за чудові призи! Адже смачні і корисні подарунки роблять проект "Мистецькі вихідні" ще цікавішим!

Гра "Впізнай листок"


Міні-мандрівка "Шукаємо північ"


Гра "Я знаю ..." про дерева і птахів





Весела пісня у веселій компанії - "Черепаха-аха-аха!"





Весела риболовля



Живі "хрестики-нулики" - "хлопчики-дівчатка"




Мандрівка континентами







В очікуванні подарунків






Журнал "Пізнайко" від Рекламної агенції "ПАЗЛ"

Корисні дрібнички від ТМ "Ласунка"

І довгоочікувана смакота - морозиво "Малюк-ам" від ТМ "Ласунка"





Коментарі