Колеги-хмельничани у ЦБДЮ


15 червня Центральна бібліотека для дітей та юнацтва зустрічала гостей - дитячих бібліотекарів з Хмельницького. Окрім хмельничан, завітали ще й колеги з Вінницької обласної бібліотеки для дітей імені І. Я. Франка.

Заступник директора ВМЦБС Козловська Світлана Миколаївна провела оглядову екскурсію усіма відділами і познайомила колег з досвідом роботи бібліотеки. Завідувач юнацького відділу Світлана Інфаківна Мялківська розповіла про проекти, які реалізовуються як у бібліотеці, так і поза межами. Звичайно, найкращі враження на гостей справив проект "Арт-вітрина. Пори року" і тематичні інсталяції, які є окрасою ЦБДЮ.

Також хмельничан цікавила робота організацій, що створені для активізації діяльності ВМЦБС: БФ "Відкрита книга" та ГО "Культурний Всесвіт". Приємно було почути гарні відгуки про оформлення бібліотеки та наші власні "родзинки". Завдяки колегам фонд бібліотеки поповнився книгами, дисками та буклетами з досвіду роботи дитячих бібліотек Хмельницького. А хмельничани повезли на згадку поетичні листівки з Вінниці.



















Подарунки від колег-бібліотекарів

Коментарі