Формула гарного настрою


Ура! знов субота прийшла! Справи всі свої лишаймо, на мистецькі поспішаймо. На майданчику біля Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва знову гамірно та весело. Адже мистецькі вихідні продовжуються. І, навіть, дощ не перешкодив малечі прийти. Сьогодні діти були справжніми художниками, дякуючи рекламному агенству "Пазл", яке надало нам чудові гіпсові іграшки. Наші юні художники дуже гарно їх розфарбували.

У перерві творчості дітки розминали свої ручки та ніжки під веселу пісеньку-рухавку "Ти щасливий", приймали участь у конкурсі з обручами під запальну "Ламбаду". А конкурс "Відгадай мультик" сподобався і дітям, і дорослим. Слухаючи пісні з відомих мультфільмів, діти також співали і відшукували книги, по яких знято мультики чи кінофільми. І ось довгоочікувана мить - отримання подарунків.

Солодке свято цього літа дітям дарують: ТМ "Ласунка", ТМ "Караван"та ТМ "Рошен". Творчі подарунки усі присутні отримали від рекламного агенства "Пазл". Дякуємо нашим спонсорам та організаторам за подаровану дітям радість. Разом зі мною діток розважала Валентина Володимирівна Харківська, головний бібліотекар відділу обслуговування дошкільників і учнів молодших класів.




























Коментарі