Солодкий смак дитинства 🎈


Усі ми родом з дитинства... Давайте на хвилину "зануримося" в світ дитинства, і відчуємо...чарівний, солодкий аромат цукерок. Це відчуття дитинства буде переслідувати нас протягом всього життя. Мабуть не знайдеться жодної людини, яка б не любила в дитинстві цукерок, солодощів на свій смак. Ця пристрасть до ласощів єднає всіх людей на планеті Земля.

І як підсумок, і підтвердження - влаштування свят улюбленим ласощам. 18 жовтня - Всесвітній день цукерок, 11 липня - Всесвітній день шоколаду, який придумали французи і святкують у всьому світі з 1995 року, 20 липня - Міжнародний день торта - який присвячений дружбі і миру між людьми, країнами, народами. Саме такій темі і був присвячений тематичний захід в рамках загальноміського проекту" Мистецькі вихідні".

22 липня на майданчику перед бібліотекою зібралася галаслива юрба вишеньської дітвори. 35 учасників завітали на захід. Поряд через дорогу проводяться ремонтні роботи по реконструкції проспекту Космонавтів... Діти залюбки розважалися, відповідали на запитання вікторини про улюблені ласощі, брали участь в іграх, конкурсах: "Цукерка", "Знайди свою пару", "Танець з віником", "Митниця", "Трамвай", "Біг з гімнастичним обручем", "Давайте знайомитися", "Руки, що вміють говорити". Всі присутні отримали призи від спонсорів.

Підготували конкурсно-розважальну програму гол. бібліограф ЦБДЮ Надольна Л. В. та бібліотекар 1-ї категорії відділу читального залу 5-9 класів Бородіч Л. М. І як завжди в якості спонсорів виступили ТМ "Ласунка",ТМ "Караван", Рекламна агенція "Пазл","Рошен".

Допис Лариси Надольної  ❤🕯

Коментарі