Відчуймо разом кольори життя 👨‍🦽


Як людина, що не бачить, може створювати кольорові речі? Чому людей з порушеннями зору не варто вітати з Днем білої тростини? І в якій формі коректно пропонувати допомогу таким людям? Саме на ці та інші запитання змогли отримати відповідь усі, хто завітав на презентацію виставки творчості майстрів з порушенням зору "Відчуймо разом кольори життя", яка відбулася 18 жовтня у Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва.

Окрім естетичної насолоди, гості дізналися про особливості комунікації з людьми з порушенням зору та змогли спростувати деякі стереотипи. Також почули про цікаві соціальні проекти, що стосуються незрячих людей у Вінниці. І все це під супровід неймовірної живої музики!

Натхненницями цієї події стали Оксана Войтко та Галина Корнєєва разом з бібліотекаркою Оксаною Крижанівською. Для 8-ми учасниць, чиї роботи предсавлені на виставці, це перший подібний і дуже важливий досвід. Тут представлені в'язані вироби, вишивка та прикраси з бісеру. Виставка триватиме до 31 жовтня. Запрошуємо!

Допис Оксани Крижанівської 👨‍🦽



Оксана Войтко та Галина Корнєєва. 
























Коментарі