Різдвяний настрій з камерним хором "Вінниця"


27 грудня зали Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва сповнилися дзвінкими голосами, щирими емоціями та гучними оплесками. Свою творчість і майстерність дарував вінничанам Академічний міський камерний хор "Вінниця". Звучали колядки, щедрівки, різдвяні піснеспіви, зокрема твори класика українського хорового мистецтва Миколи Леонтовича. Колектив Вінницької міської централізованої бібліотечної системи та інщші гості отримали величезну насолоду, море вражень і насправді відчули музично-пісенний настрій новорічно-різдвяних свят.
Академічний міський камерний хор "Вінниця" - візитівка міста, володар шести Ган-Прі міжнародних конкурсів та фестивалів, один з найкращих хорових колективів України. Колектив продовжує славні співочі традиції Подільського краю, зберігає та розвиває кращі зразки національного та світового мистецтва. А ще - сприяє підвищенню культурного рівня та збагаченню духовного світогляду різновікової аудиторії.

Художній керівник та головний диригент - народний артист України, професор і почесний громадянин міста Вінниці Віталій Газінський. До речі, наша бібліотечна скарбничка збагатилася його автографом).

Допис Оксани Крижанівської 













Коментарі