Піца-Пітчинг Вінниця! Підсумки! 👨‍🦽


27 лютого в "ХабВінниця" відбулося підведення підсумків конкурсу проектів соціальної дії "Пітчинг Вінниця 2017", який відбувається в рамках програми "Активні громадяни" від Британської Ради в Україні. На заході презентували яскраві проекти конкурсу, обговорювали актуальні теми, такі як партнерство, синергія, співпраця з бізнесом, підтримка цікавих ініціатив тощо.
"Піца-Пітчинг Вінниця 2017" - це більше, ніж 150 ідей для розвитку міста, корисні та креативні проекти і цікаві пропозиції. Приємно, що в рамках "Пітчингу" були реалізовані два бібліотечні проекти: "VinBookFest" (ЗК ВМ ЦБС, координатор - Тетяна Верещак) та "Кроки довіри" (ГО "Культурний Всесвіт", координатор - Оксана Крижанівська). Серед інших, на заході був презентований Соціально-просвітницький проект "Кроки довіри", спрямований на поширення філософії інклюзії. А ще ГО "Культурний Всесвіт" отримала подяку.

Організатори заходу: ГО "Гармонія", ФГ "Подільська громада", КП "Інститут розвитку міст", Вінницька міська рада. Приємно бути в хорошій компанії, разом змінюючи місто).

Допис Оксани Крижанівської 👨‍🦽











Коментарі