Спільно про важливе 👨‍🦽


16-17 лютого відбулася НеКонференція партнерів проекту "Активні Громадяни" від Британської Ради "Спільно про важливе" для представників партнерських організацій України та Молдови. Захід проводився у форматі "неКонференції" та "Пошуку Майбутнього". Учасники заходу - координатори проекту "Активні Громадяни" від партнерських організацій, координатори проектів соціальної дії, фасилітатори програми "Активні Громадяни", учасники навчальних візитів та активні учасники проекту.
Програмою заходу передбачалася можливість провести презентацію свого унікального досвіду у проекті. Тож для інших учасників був представлений Соціально-просвітницький проект "Кроки довіри", спрямований на поширення філософії інклюзії, що реалізовується ГО "Культурний Всесвіт" (координатор - Оксана Крижанівська).
 
Завдання неКонференції полягали у розробці спільних проектних ініціатив, налагодження співпраці між партнерськими організаціями з різних областей України та Молдови, визначення форматів розвитку напрямку "соціальне підприємництво" у проекті "Активні Громадяни".

Допис Оксани Крижанівської 👨‍🦽

















Коментарі