Team building


"Team building" або командотворення - важливе явище в сучасному світі. Тож 24 лютого пластунки з куреня ім. Михайлини Коцюбинської станиці Вінниця розвивали навички майбутнього, необхідні вже зараз, під час вишколу з підвищення ефективності роботи команди.
Дівчата вчилися планувати і ставити цілі, обговорювали спільні досягнення, обирали пріоритетні цінності. Ще дізналися про медіацію та правила безпеки в мережі. Також познайомилися з поняттям "емоційний інтелект", вчилися називати, розрізняти і порівнювати власні і чужі емоції. Ділилися думками про досвід роботи в команді, лідерство, креативність та власні ресурси для підсилення команди.

Також, оскільки вишкіл був присвячений до Дня народження куреня, дещо пригадали і дещо дізналися про свою патронесу - Михайлину Коцюбинську. Сподіваємося, "Михайлинки" отримали корисні знання, позитивні емоції, задумалися про свої можливості та ролі в команді. А допомагали їм у цьому пластунки Катерина Синюченко, Наталія Крижанівська, Марина Теліцина і бібліотекар Оксана Крижанівська.

Допис Оксани Крижанівської 













Коментарі