Знайомимось з сучасником: Сергій Пантюк


Чи доводилося комусь читати вірш, написаний кишенею у розблокованому телефоні? Або уявити, як би звучав японський Шевченко в перекладі українською? Або що можна бити разом з коханою людиною, залишаючись при цьому щасливими? Своїми відповідями на такі каверзні та цікаві заптання ділився у Вінниці сучасний український митець Сергій Пантюк.

В рамках проекту "Віршень мандрує Вінниччиною" 18 квітня у Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва відбулася творча зустріч з цим чудовим письменником, поетом, автором понад 20 книг поезії та прози для дорослих і дітей. Неймовірна харизма та яскрава палітра емоцій Сергія Пантюка захопили присутніх на зустрічі бібліотекарів Вінницької міської централізованої бібліотечної системи. Автор познайомив усіх з кількома своїми дитячими творами, а також презентував нову збірку "Про 100 вірші: емоції і стани".

Окрім гарного настрою від спілкування з паном Сергієм, бібліотеки міста отримали в дарунок 16 книг для діток "Неслухняники", доповнених веселими авторськими побажаннями. А ще дуже приємно було дізнатися, що Сегрій Пантюк є земляком двох працівниць бібліотеки і представниці ГО "Вінницька європейська стратегія", завдяки якій і відбулася зустріч.













Коментарі