Богатир Карпат


21 квітня у Вінниці в кінотеатрі "Родина" відбувся благодійний показ фільм "Іван Сила". Вінниця стала першим містом, де проводиться безкоштовне розповсюдження дисків з кінострічкою по шкільних і публічних бібліотеках та інтернатах. Адже фільм "Іван Сила" рекомендовано до перегляду в рамках шкільної програми.

Презентували фільм режисер Віктор Андрієнко та актори - українські спортсмени-силачі Василь Вірастюк і Сергій Конюшок. Повнометражний пригодницький дитячий художній фільм, який цікаво дивитись і дорослим, знятий за книгою Олександра Гавроша "Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу". Головний герой стрічки Іван Сила - український силач і цирковий актор Іван Фріцак, знаний ще як "Кротон". У 1928 році його визнали найсильнішою людиною планети.

Працівникам Вінницької міської централізованої бібліотечної системи пощастило поспілкуватися з творцями фільму, отримати диски з кінострічкою, автографи та фото з відомими людьми. Тож запрошуємо усіх, кому цікаво познайомитися з цією кінострічкою, до Центральної бібліотеки для дітей та юнацтва.















P.S. А ще ми знайшли двійника Василя Вірастюка - Василя Гаврилюка, рідного племінника нашої колеги О. М. Пофтальної.


Коментарі