Інклюзія для життя


Нетворкінг "Інклюзія для життя" відбувся 15-17 квітня в рамках проекту "Містки громадської активності" і передбачав обмін візитами представників ГО "Біоетика" Ганни Губенко (Суми), ГО "Культурний Всесвіт" та ГО "Гармонія" Оксани Крижанівської (Вінниця), громадських активістів ГЦ "Простір для дітей, сімї та молоді" Світлани Какоткіної (Авдіївка) та тренінгового центру "Лабораторія освітніх змін" Станіслава Дрогаєва (Одеса).

Мета проекту: формування активної громадянської позиції у сфері інклюзії та професійної кромпетенції учасників, набуття мотивації до втілення інклюзивних рішень у діяльності представлених організацій, формування стратегічних професійних цілей, сприяння всебічній інформаційній доступності за допомогою циклу освітніх та просвітницьких заходів, підвищення обізнаності у напрямку інклюзії та поширення філософії інклюзії через обмін досвідом.

Проект реалізується в рамках програми національних обмінів за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США). Також проект "Містки громадської активності" впроваджується у партнерстві з Українською бібліотечною асоціацією (Київ), Благодійним фондом "Помагаєм" (Дніпро) та Фондом розвитку інформаційного суспільства (Варшава).

Станіслав Дрогаєв і екскурсія  Impact Hub Odessa

Окрім меблів, техніки і неймовірних людських ресурсів в Impact Hub Odessa 
вражає смислове наповнення простору


Освітній тренінг "Право на інклюзію: освітня, архітектурна та інформаційна доступність" з представницею Одеського обласного інституту удосконалення вчителів та активістками (вони ж ВПО) з Impact Hub Odessa


Віка Біла: благодійна соціальна ініціатива "Добрый обед - время жить"



Еко-активіст Женя Хлєбніков і його "Дорогоцінний пластик"



Ідеї для соціальних проектів та обмін досвідом



Оксана Крижанівська: Інклюзивна література  як просвітницький інструмент


Майстер-клас представника Освітнього центру з прав людини у Львові  Володимира Бєглова: "Впровадження інклюзії без стереотипів як протидія мові ворожнечі"



Гарбузовий суп із зернятками в карамелі  та гороховими пагонами у соціальному ресторані







Світлана Какоткіна про досвід роботи з дітьми ВПО

Ганна Губенко "Біоетика" в дії

Ольга Семко "Смврт Освіта" (Київ): Презентація он-лайн курсу з інклюзивної освіти


Владислава Гринчук "Школа соціального лідерства" (Київ)  про соціальне підприємництво


Вулична соціальна реклама



Відрождення "Зеленого театру"

"Добрий бутік": допомагати легко

Будинок з Ангелом: дитячий реабілітаційний центр

Коментарі