Взаємодія поліції з громадою на засадах партнерства


11-12 червня у Івано-Франківську відбувся семінар "Взаємодія поліції з громадою на засадах партнерства. Теорія і практика". Захід організований Police Training Assistance Project - PTAP за сприяння уряду Канади. Мета семінару є об'єднання зусиль поліції та спільноти задля реалізації проектів, спрямованих на створення безпечних та захищених громад.



Учасниками семінару стали представники громадських організацій, що отримали грантову підтримку Інноваційного фонду взаємодії поліції з громадою Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), а також патрульні поліцейські та дільничні офіцери поліції. Семінар зібрав представників з Івано-Франківська, Вінниці, Хмельницького, Чернівців і Ківерців. Зокрема, Вінницю представляли Олена Вотякова, Ольга Жиліна, Роман Катрук, Христина Орлова та я.

Під час заходу учасники поглибили свої знання щодо філософії взаємодії поліції з громадою, дізналися про досвід Канади та України, обмінялися досвідом щодо реалізації проектів із взаємодії поліції з громадою, а також отримали рекомендації щодо втілення проектів спільної дії у локальних середовищах.


















Коментарі