Мандрівка в літо 🎈


11 серпня погода порадувала нас і теплом, і легким вітерцем в затінку. Після серії дощів, знову настали спекотні дні. Все, як влітку! І тема нашої зустрічі в рамках загальноміського проекту "Мистецькі вихідні" саме про літо... Що таке - прекрасна пора літо? Це - сонячні дні, можливість перебувати на свіжому повітрі, купатися в водоймах, споживати смачні фрукти, овочі, і насамкінець саме влітку поласувати улюбленим продуктом малечі і не тільки - морозивом!..
Організатори заходу вирішили в цей раз відмовитися від естафетних ігор, командних змагань на користь ... танцювальним, творчим конкурсам, іграм, і не прогадали! 32 учасники, які завітали на захід залюбки брали участь у конкурсах:"Вгадай пісню,"Дружні танці", "Повтори", іграх - пантомімах:"Розгадай прислів'я","Фотограф", бліцтурнірах". Відповідай швидко","Хто я за професією?", відгадували жартівливі та логічні загадки...

Розважалися з дітьми бібліотекар юнацького відділу абонементу Карпенко І. О. та головний бібліограф Надольна Л.В.

Швидко і весело промайнув час, настав традиційний час розіграшу призів від спонсорів : мережі магазинів:"Я - господиня","Попелюшка", ТМ "Рудь, ТМ "Ласунка". Всі учасники отримали призи і улюблені солодкі десерти. Сердечно дякуємо нашим спонсорам!

Допис Лариси Надольної  ❤🕯

Коментарі