Бібліотека здатна дивувати: презентація проекту


28 вересня відбулася презентація проекту "Бібліотека здатна дивувати". Цей проект був виграний в минулому році, і реалізований вже в цьому році в рамках конкурсу "Бюджету громадських ініціатив", які щорічно проводить Вінницька міська рада. Бюджет проекту складає понад 500 тисяч гривень. В рамках проекту: міні - музей іграшки, бібліокінозал у форматі 3-D, ляльковий театр "Сонячний зайчик"та скульптурна композиція"Книжка", розташована на квітучому майданчику перед бібліотекою. 

Автор проекту - заступник директора по роботі з дітьми Козловська С. М. Захід було приурочено до професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек. Привітати присутніх завітали представники Вінницької міської ради, Департаменту культури, профспілки культури, громадських організацій. Учні вінницьких шкіл вітали присутніх з нагоди професійного свята. В якості ведучих на святі були завідувач методичним відділом ВМ ЦБС Верещак Т. А. разом з донькою Надією.

Організатори приготували різноманітні локації. Можна було познайомитися з презентованим проектом "Дитяча інклюзивна література" (автор Крижанівська О.А.). В рамках проекту " Kids police city"(автор Верещак Т. А.) поспілкуватися з поліцейським, покататися на дитячих міні-авто. Діти залюбки розважалися на ігровій дитячій зоні. Для тих, хто любить щось виготовляти власноруч були представлені різноманітні майстер-класи. Напрочуд тепла, сонячна, осіння погода сприяла веселій, позитивній атмосфері свята.

Допис Лариси Надольної  ❤🕯

Коментарі