Вірний син подільського краю

 
12 лютого відбувся семінар на тему "Дитячі бібліотеки: нові можливості, нова якість обслуговування". В оригінальному форматі був проведений семінар, із залученням педколективу ЗОШ № 33 та бібліотечних працівників. Щорічні педагогічні читання освітяни вирішили провести в бібліотеці, заодно ознайомитись з роботою власне бібліотеки. Спільна краєзнавча тема "Володимир Свідзінський: історія відсутності та повернення" об'єднала аудиторію. Цікава презентація, організована завідувачем шкільною бібліотекою Лук'янченко Т. Ю. та педагогом Ж. П. Гандурською. Присутні ознайомилися зі сторінками життя та творчості поета.

Я ознайомила учасників семінару з невідомими фактами з життя В. Свідзінського з монографії Е. Соловей "Невпізнаний гість: доля і спадщина Володимира Свідзінського" та провела бібліографічний огляд творчого спадку. Заступник директора по роботі з дітьми С. М. Козловська продемонструвала презентацію "Особливості проектної діяльності в дитячій бібліотеці", а також провела екскурсію по бібліотеці, продемонструвавши втілення бібліотечних проектів для дітей. З новими книгами на тему інклюзивного виховання познайомила всіх учасників семінару завідувач відділом обслуговування юнацтва С. І. Мялківська.

Бібліотекарям дитячих абонементів філій ВМЦБС знадобляться в подальшій роботі творчі напрацювання провідних спеціалістів: головного бібліографа-краєзнавця ЦМБ Л. П. Домашевської, головного бібліотекаря ЦБДЮ Харківської В. В., бібліотекаря I категорії ЦБДЮ Андронік О. С. та колег - бібліотекарів I категорії Калюжної Т. В.(ЦМБ), Присяжної М. С.(бібліотека - філія № 6), якими вони щедро поділилися у своїх виступах.

Корисна співпраця школи та бібліотеки вкотре підтвердила важливість подібної роботи, особливо зараз, в сучасних умовах. Хочеться відзначити і той факт, що педагоги, відвідавши нашу бібліотеку, намітили плани майбутніх конкретних заходів із залученням працівників нашого закладу культури.

Допис Лариси Надольної  ❤🕯

Коментарі

  1. Дякую працівникам бібліотеки за спільну роботу в проведенні педчитань для вчителів ЗШ № 33. Залишились тільки гарні враження, приємні емоції.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар