Час зимового читання 📗📖


Запрошуємо гостей бібліотеки поринути в чарівний і затишний світ зимового читання. Книги прикрасять емоціями зимові вечори в родинному колі та наповнять теплом усамітнені хвилини відпочинку за горнятком чаю або кави. Ось лишке маленька частинка наших зимових книжкових скарбів.

Для маленьких читачів цікаво буде познайомитися з книгами "Мед для мами" Івана Малковича, "Жменька тепла для мами" Сашка Дерманського, "Одного разу на Різдво" Надійки Гербіш, "Перше Різдво" Дзвінки Матіяш, "Маленька Книжка про Любов" Ульфа Старка. А ще відчути, як приємно ділитися теплом, дружити, любити і піклуватися про четвероногих друзів в холодний зимовий час, як в історіях "Різдвяний песик" Олександра Гавроша та "Пухнасточка" Голлі Вебб.

Дорослим довподоби будуть збірки "Тринадцять різдвяних історій", "Львів. Смаколики. Різдво.", "Новогодние истории" та авторські історії "Одного разу на Різдво" Джозі Сільвер, "Спеши любить" Ніколаса Спаркса, "Теплі історії до кави" Надійки Гербіш, "Теплі історії з корицею" Юлії Смаль та багато інших чудових книг.










Коментарі