Всі дружно до бібліотеки!


Сьогодні по завершенню навчального процесу, традиційно проходять екскурсії для учнів середньої школи. На цей раз на гостини до бібліотеки завітали учні 5-В класу ЗОШ № 10 на чолі з класним керівником Анною Анатоліївною Лисюк. Бібліографічний огляд новинок періодичних видань, нових надходжень книг з різних галузів знань, художньої літератури провела бібліотекар I-ої категорії відділу читальних залів для учнів 5-9 класів О. М. Пофтальна. Дехто з присутніх був здивований наявністю в бібліотеці музею іграшки. Організувала екскурсію по музею завідувач юнацьким відділом обслуговування С. І. Мялківська. Учні виявили бажання поповнити колекцію музею власними улюбленими іграшками.

Тісна багаторічна співпраця поєднує працівників Вінницького міського палацу школярів та юнацтва ім. Л. Ратушної та дитячої бібліотеки. Традиційними вже стали експозиції, влаштовані до свята Різдва Христового та Нового року, Великодня, до Дня захисту дітей. " В барвах сонячного літа"- таку назву носить виставка дитячої творчості. П'ятикласники з захопленням переглядали витвори ручної роботи своїх однолітків. Серед експонатів- власне м'які іграшки, картини, виконані в цікавих техніках, кераміка, гончарство, текстильні іграшки, композиції з фітодизайну, ляльки.

З новими періодичними новинками познайомила учнів головний бібліотекар юнацького відділу обслуговування І. А. Єліна. Літо тільки розпочалося, і канікули також, тому не марнуймо дарма часу на гаджети, а хутчіш мерщій до бібліотеки за цікавою книжкою, на зустріч з новими друзями!

Допис Лариси Надольної  ❤🕯

Коментарі